Eigen 

speelparadijs!

Gevestigd in
Almere buiten

Kleinschalig en op Christelijke grondslag

 

nbbs sportdocent 

 

Nieuwe activiteiten voor de BSO

Wij hebben op de groep een ideeënbusje staan. Het is de bedoeling dat alle kinderen zijn of haar eigen idee voor een activiteit erin zet. Elke week word er 1 idee eruit gehaald en uitgevoerd.
Een aantal nieuwe activiteiten die we op de bso gaan doen zijn:

  • Eigen liedjes componeren en op CD uitbrengen (vanaf 7 jaar)
  • Sport (alle leeftijden)
  • Proefjes (vanaf 7 jaar)
  • Zang en dans (alle leeftijden)
  • Toneel (vanaf 6 jaar)
  • Gravity (vanaf 7 jaar)

Sport en spel

Samenwerking met Sportdocent in de Kinderopvang van NBBS

Sinds kort hebben wij het activiteiten pakket van BSO en de Peutergroep uitgebreid. Naast de activiteiten uit de ideeënbus, hebben wij in samenwerking met "Sportdocent in de Kinderopvang" van NBBS elke dinsdagmiddag eerst peutergym van 15.00-15.30 voor de peuters en daarna sportmiddag van 15.45-16.45 voor de BSO kinderen. Sportdocent Jorg van Eck zal die dinsdagmiddag voor zijn rekening nemen.

Waarom ook peutergym

Peuters hebben plezier in bewegen. Zij maken in korte tijd een hele ontwikkeling door, waarbij deze drang tot bewegen erg belangrijk is. Helaas hebben kinderen vaak te weinig ruimte om optimaal te kunnen bewegen of ze worden geremd. Tijdens deze lesjes worden zij gemotiveerd en uitgedaagd om te bewegen in een voor hun veilige omgeving.

Tijdens de peutergym wordt er gebruik gemaakt van muziek en dans. Elke les zal beginnen met een opwarm spel. De les zelf zal variëren van parcours lopen tot gericht balspelen of gymnastiek oefeningen (denk hierbij aan bv koprollen, springen enz.). Eind van de les zal ook herkenbaar zijn met een duidelijke cooling down.

Kijk voor meer informatie op de website van sportdocent.nu.

 Tarieven 

 Inschrijven 

 Ouderlogin 

 Vacatures 

 Reviews 

 Contact 

Oliver verzorgt sinds 2000 kinderopvang in Almere!