Eigen 

speelparadijs!

Gevestigd in
Almere buiten

Kleinschalig en op Christelijke grondslag

Ons team

Wij werken met een team van 9 vaste krachten. Het grootste deel van onze medewerksters werkt al 8 jaar of langer bij ons. Dit vinden wij heel belangrijk voor de continuïteit op de groepen. 

De lijnen tussen de ouders en het kinderdagcentrum kunnen zo heel kort gehouden worden. Ouders weten de leidinggevende/eigenaresse goed te bereiken met vragen of verzoeken.

Wij stimuleren uw kind door optimaal individuele aandacht te geven. Een gevarieerd activiteitenaanbod in de vorm van spel- en ontwikkelingsmateriaal hoort daar vanzelfsprekend bij.

Oliver is een erkend leerbedrijf.

De kinderopvang ontwikkelt zich snel, zowel in wet- en regelgeving als in vormgeving. Ook op kwaliteitsgebied zijn er voortdurend ontwikkelingen. 

Daarom volgen onze medewerkers regelmatig cursussen en bijscholing. Op die manier blijven we ons voortdurend verder professionaliseren.

 

Warme Maaltijden

Het op jonge leeftijd kennismaken met verschillende smaken stimuleert de smaakontwikkeling. Deze extra service van Oliver zorgt ervoor dat kinderen op een speelse manier jong in aanraking komen met ‘ander eten’. 

Een goede smaakontwikkeling draagt bij aan een gezond eetpatroon in de toekomst. 

Wij bieden een warme maaltijd aan die afgestemd is op de wensen en behoeften van de kinderen en zullen waar mogelijk met biologische producten werken. 

Wij leggen de nadruk op vers & gezond eten met een stukje vlees of vis. Het is mooi om te zien dat ook ‘moeilijke eters’ zich spelenderwijs aan alles wagen. Zien eten doet eten.

Voor kinderen met een dieet, allergie of geloofsovertuiging hebben we aangepaste warme maaltijden.

team Oliver 2020

 Tarieven 

 Inschrijven 

 Ouderlogin 

 Vacatures 

 Reviews 

 Contact 

Oliver verzorgt sinds 2000 kinderopvang in Almere!