Eigen 

speelparadijs!

Gevestigd in
Almere buiten

Kleinschalig en op Christelijke grondslag

 

Kinderopvang Oliver Almere heeft een eigen speelparadijs!

Zodra het weer het toelaat gaan we met de kinderen naar buiten!

 

Wilt u meer weten over Kindercentrum Oliver?

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of vul het contact formulier in en wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Zie ook de adresgegevens onderaan.

U kunt ons natuurlijk ook bellen op 036-7600468

Kwaliteit

GGD

Iedere professionele kinderopvang wordt gecontroleerd door de GGD. De rapporten van deze controles zijn openbaar en in te zien via de website van het Landelijk Register Kinderopvang. 

De GGD rapporten van Oliver kunt u inzien door te klikken op onderstaande buttons.

 

LRK Kinderdagverblijf Oliver (Almere Buiten Stripheldenbuurt):
176348827

 GGD KDV 

LRK Buitenschoolse opvang Oliver (Almere Buiten Stripheldenbuurt):
110258150

 GGD BSO 

Het pedagogisch Beleidsplan en het Beleidsplan Veiligheid & Gezondheid is te vinden op de locatie van Oliver.

 

Klachten procedure

Kindercentrum Oliver BV heeft in het kader van de Wet kinderopvang een interne klachtenregeling opgesteld. Deze regeling beschrijft de werkwijze bij het behandelen en registreren van klachten van u als ouders. 

Bij voorkeur maken ouders/verzorgers een klacht eerst bespreekbaar bij de direct betrokkene. Leidt dit niet tot een bevredigende oplossing, dan kan een formele klacht ingediend worden. 

Afhankelijk van de klacht kan deze worden ingediend bij de klachtenfunctionaris A.A. Hodge. Zij is te bereiken per email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Een formele klacht wordt schriftelijk ingediend.

Mocht interne klachtafhandeling niet leiden tot een bevredigende oplossing dan staat ouders de weg vrij naar informatie, advies en mediation bij
Klachtenloket Kinderopvang, gevestigd in Den Haag. Indien uw klacht hierna nog niet is opgelost kunt u uw klacht tegen vergoeding voorleggen aan de Geschillencommissie Kinderopvang.

 Tarieven 

 Inschrijven 

 Ouderlogin 

 Vacatures 

 Reviews 

 Contact 

Oliver verzorgt sinds 2000 kinderopvang in Almere!